Qui som?

QUI SOM?

L’Associació de veïns de Sant Cugat propietaris de Torre Negra està formada per propietaris que tenen terrenys  dins la finca de Sant Cugat del mateix nom.

Som veïns de Sant Cugat i d’altres localitats limítrofes, i també hi ha entre nosaltres empreses tant del propi Sant Cugat com de Barcelona.

Nosaltres som els primers interessats en rescatar un terreny que no ha merescut l’atenció de cap organització protectora de la natura, per posar-lo a disposició dels santcugatencs a canvi d’una minsa contrapartida com és la de construir-hi habitatges en zones de nul valor ecològic, segons els experts, que són les zones contigües al casc urbà.

Des de fa gairebé 10 anys estem defenent els nostres legítims interessos perquè entenem que es pot congeniar perfectament la voluntat de tots: ciutadans, Ajuntament, i propietaris. És aquesta iniciativa quelcom positiu per a tots.

Des d’aquest Blog volem exposar-vos a tothom que les nostres pretensions no obeeixen ni a un caprici ni a una frivolitat, sinó al resultat d’uns estudis ben realitzats i que un cop aplicats tots hi sortim beneficiats.

Com podeu comprendre, com a ciutadans de Sant Cugat que som, l’últim que se’ns ocorreria fer seria quelcom que anés en contra de la nostra estimada ciutat, a la que ens sentim fortament arrelats.

Gràcies per la vostra atenció. Més endavant hi trobareu tota la informació sobre aquest assumpte en el que és possible congeniar totes les postures.

Perquè  no volem solament tenir raó als Tribunals, si no també guanyar-nos als santcugatencs amb una realitat objectiva i amb la seguretat que no els defraudarem.

 

L’Associació  de veïns de Sant Cugat propietaris de Torre Negra.