« - »

‘El Triangle’ parla de les activitats d’una societat de la dona de l’alcalde Recoder

Miércoles, 24 de diciembre de 2008

‘El Triangle’ parla de les activitats d’una societat de la dona de l’alcalde Recoder

* El projecte consisteix en edificar 8 torres de 14 plantes a un terreny agrícola a l’Hospitalet de Llobregat.

La revista ‘El Triangle’ (número 898) s’ha fet ressò de les activitats de la societat Hakerson International SL, que pretén edificar a uns terrenys agrícoles del terme municipal de l’Hospitalet de Llobregat, a la zona coneguda com La Marina i que és la darrera d’aquest tipus que hi ha a la ciutat.

Com hem informat, entre els accionistes d’Hakerson International SL es troba Anna Maria Lloveras que és esposa de l’alcalde de Sant Cugat, Lluís Recorder, i també el darrer pregoner de la Festa Major, el president del Barça Joan Laporta. La societat està domiciliada precisament al despatx particular de Laporta, a la Diagonal de Barcelona.

‘El Triangle’ diu a la zona s’aixecarien 8 torres de 14 plantes cadascuna i que la plataforma veïnal que lluita i s’ha mobilitzat per salvar l’entorn agrícola adverteix que aquest projecte urbanístic “respon exclusivament a interessos especulatius d’alguns propietaris actuals”.

Els veïns de la zona han mostrat el seu rebuig a “qualsevol actuació que no s’encamini a preservar el seu valor històric, patrimonial i natural”. A la zona hi ha masies de reconegut valor que, en principi, haurien de ser enderrocades.

D’aquesta informació es posa de manifest el doble raser de mesurar que hi ha a l’alcaldia de Sant Cugat, donat que mentre a Torre Negra ens han furtat a nosaltres els propietaris els nostres legítims drets, cosa reconeguda fins i tot al Tribunal Suprem, d’altra banda es participa en la destrucció de la darrera zona agrícola d’una altra ciutat catalana.

 Sant Cugat, a 24 de desembre de 2008