« - »

Torre Negra: una discriminació antidemocràtica

Viernes, 27 de junio de 2008

Torre Negra: una discriminació antidemocràtica

Per Pere Feliu

President de l’Associació de Veïns

De Sant Cugat propietaris de Torre Negra

Els veïns de Sant Cugat que som propietaris de Torre Negra volem denunciar davant l’opinió pública que la discriminació que se’ns està fent no té res a veure amb criteris objectius, sinó que responen a l’animadversió d’un determinat partit polític contra  l’ empresa constructora Núñez i Navarro, a la qual tenim lligades les nostres aspiracions per raons de veïnatge. Això es va demostrar al darrer ple municipal.

Volem posar de manifest que altres ciutadans de Sant Cugat han estat tractats amb equitat i han pogut endegar els seus projectes a terrenys de la seva propietat, sense més problemes que els de complir els tràmits que exigeixen els diversos organismes implicats en urbanisme.

No es nou que a Núñez i Navarro li posin impediments als seus projectes. A manca d’una informació exacta sobre les seves empreses, sí que podem posar com exemple el que va succeir quan Josep Lluís Núñez era president del Barça. En aquells temps se li va impedir fer tres camps de futbol a Can Rigalt, on ara hi són projectats 2.000 habitatges, després d’haver-se venut el club el 60% del terreny i engegar altres projectes

Creiem que els veïns de Sant Cugat no ens mereixem un tracte discriminatori i injust com el que ens estan donant per l’únic motiu que entre els propietaris de Torre Negra hi és Núñez i Navarro.   

Com hem demostrat abastament la protecció mediambiental de Torre Negra està garantida en el nostre Programa d’Actuació Urbanística, que contempla un parc de 150 Ha de lliure disposició als ciutadans de Sant Cugat i només edificacions en un 16,77%.

Nosaltres, com a ciutadans de Sant Cugat maltractats per les nostres autoritats, volem expressar que defendrem els nostres drets fins al final.

 Ara volem reiterar als ciutadans el greu perjudici que podria ocasionar a les arques municipals si, com sembla, l’Ajuntament fos obligat a pagar-nos indemnitzacions per una negativa que, com s’ha demostrat als tribunals, inclòs el Suprem, no té cap fonament sòlid i només obeeix a un autoritarisme capriciós i mal entès.

Sant Cugat, 27 de juny de 2008