« - »

Els propietaris de Torre Negra convoquen als ciutadans i medis de comunicació a sessions públiques informatives

Viernes, 16 de mayo de 2008

COMUNICAT AMB PREC DE DIFUSIÓ

Els propietaris de Torre Negra expliquen públicament la bondat del seu projecte

Convoquen als ciutadans interessats en l’assumpte a sessions públiques informatives

 L’Associació de Veïns de Sant Cugat propietaris de Torre Negra obre les portes del seu local social a tots els santcugatencs que vulguin ser informats de primera mà sobre l’abast real del projecte de Programa d’Actuació Urbanístic (PAU) a l’àmbit de Torre Negra i la absoluta compatibilitat mediambiental avalada per experts en la matèria..

Com és sabut, la tramitació d’aquest projecte ha estat ordenat pel Tribunal Suprem, que ha donat la raó als propietaris davant la postura intransigent de l’Ajuntament de Sant Cugat, que ha infringit la normativa al respecte i ha estat condemnat a totes les instàncies.

Els propietaris volem explicar als conciutadans que ho vulguin conèixer de primera mà com es desenvoluparà el projecte i la seva absoluta compatibilitat mediambiental, la qual cosa ha estat avalada per Ecafir SL, prestigiosa firma d’auditoria del sector, amb més de 20 anys d’experiència a Catalunya, Espanya i l’estranger, i pel pèrit judicial designat pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Ambdós informes podran ser comprovats per les persones que ho desitgin.

Tots els ciutadans de Sant Cugat interessants en aquest assumpte poden acudir a la seu de l’Associació de Veïns propietaris de Torre Negra, situat al passatge del Celler, s/n 1r, 4ª de Sant Cugat, a les 19 hores del proper dilluns dia 26 de maig, on seran degudament informats.

També es faran sessions informatives al mateix lloc els dies 9 i 16 de juny, a la mateixa hora.

Per qualsevol dubte contactar amb:

Carme Rocamora

93.675.19.54 (de dilluns a divendres de 10h a 14h)

Sant Cugat, 19 de maig de 2008

Més informació a www.torrenegra.cat